internet, programlama, veritabanı, hack, webtasarım ile ilgili herşey

AnasayfaGaleriSSSÜye ListesiKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 

ProRat anlatım

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
PaRaDoX_TM
Üst Düzey Admin
Üst Düzey Admin

MesajKonu: ProRat anlatım   C.tesi Ekim 25, 2008 6:46 pm

Nedir bu ProRat?
ProRat hedef pc'de bir arkakapi(backdoor) olusturan ve o kapidan iceri dalmamizi saglayip hedef pc'de bir cok sey yapmamizi saglayan bir trojandir.

Programi indirdikten sonra "ProRat.exe" isimli dosyamizi aciyoruz.Burada gerekli yere hedef pc'nin ip numarasini ve o pc'ye dalacagimiz portu yaziyoruz.Genellikle 5110 portu kullanilir.Biz de bu portu degistirmeyecegiz.Bahsettigim arka kapi iste bu 5110 portudur.

Yukaridaki ayarlamalari yaptiktan sonra Olustur butonuna tikliyoruz ve ProRat Server olustur diyoruz.Bunu dedigimiz zaman karisimiza bildirim ayarlari olan bir pencere cikacak.Bu pencerede yanina tik attigim kutucugu isaretliyoruz ve kutucuga yahoo'dan aldigimiz bir maili yaziyoruz.Yahoo yazmamizin nedeni ise bazi maillere istedigimiz bilgilerin gec gelmesi ya da gelmemesidir.Yahoo mailler sorunsuz calistigi icin yahoo dan alidigimiz bir mail adresini yazmamiz daha kolay sonuca ulasmamizi saglayacaktir.Ama yine de oraya hangi maili yazarsak yazalim yanindaki test butonuna basip o maile sifrenin gelip gelmeyecegini test etmemiz yararimiza olacaktir.Bu butona bastiktan sonra belirlediginiz mail adresine bir mail gelecektir.Bunun bir deneme maili oldugu yazacaktir.Eger boyle bir mail gelmezse kutucuga baska bir mail adresi yazin.Kisi her online oldugu zaman sizin belirlediginiz mail adresine bir mail gelecektir.

Bildiri ayarlarinda isimiz bitince genel ayarlara geliyoruz.Burada kirmizi renk ile isaretlediklerim haric butun kutulari isaretliyoruz.Kurban dosyayi acmak istediginde dosya acilmayacak.Daha dogrusu o oyle zannedecek.Bu sirada bizim server imiz onun pc'ye kurulmus olacak.Kurbanin bir seyden kuskulanmamasi icin dosya acildiginda kurbanin goruntulemesi icin sahte bir hata mesaji ayarlayabiliriz.Orasi sizin yaraticiliginiza kalmis.

Geldik "Dosya ile Birlestir" bolumune... Kurbana olusturdugumuz serveri sana trojan yolluyorum diyerek yollamayacagimiza gore(Aynen ProAgent'da bahsettigim gibi) olusturdugumuz serveri bir resim ya da muzik dosyasi ile birlestirmek yararimiza olacaktir.Bu sayede server kurban tarafindan acilirken server ile birlestirdigimiz dosya da acilacaktir.Yani bir resim ile birlestirdiysek resim dosyasi acilacaktir.Boylece kurban tatmin olacaktir.Bunun icin kirmizi ile tik attigim kutuyu isaretleyip birlestirmek istedigimiz dosyayi seceriz.Ama olusturdugumuz serveri ne ile birlestirirsek birlesitirelim programin bize sundugu uzanti seceneklerini degistiremeyiz.Bunu sonraki bolumde aciklayacagim.

Simdi sira "Server Uzantisi" bolumunde.Bu bolumde olusturdugumuz serverin uzantisi sadece burada belirtilenler olabilir.Olusturdugunuz serveriniza icon da ekleyebileceginiz icin simge destegi olan uzantilardan secmeniz cok daha iyi olacaktir.Bu uzantilardan da simge destegi olan iki uzanti var.(.exe ve .scr)Bu uzantilardan da en kolay .exe yutturulabildigi icin .exe uzantisini secmenizi tavsiye ediyorum.Ama diger uzantilarla da yapilabilir diyorsaniz orasi sizin yaraticiliginiza kalmis bir sey.

Sira geldi icon secme ve serveri olusturma bolumumuze.Son asamamiz olan bu bolumde biraz daha inandirici olmak icin olusturdugumuz serverimiza bir icon sececegiz.Buradaki iconlari secebileceginiz gibi kenidiniz de icon yapabilirsiniz.
İconumuzu da sectikten sonra kirmizi ile gosterdigim "Serveri Olustur" butonunua tiklayarak serverimizi olusturuyoruz.

Evet arkadaslar.Adim adim prorat server olusturmayi sizlere detayli bir sekilde anlattim.Umarim yeteri kadar aciklayici olabilmisimdir.Artik gerisi serveri kurbana yedirmenize bagli.Serveri yedirdikten sonra kisi online oldugu zaman gosterdigim yere kisinin ip adresini ve 5110 portunu yaziyorsunuz ve baglan diyorsunuz.Kisinin pc'ye baglanirken size bir sifre soracaktir.Ama biz o sifreyi genel ayarlar bolumunden ayarlayabildigimiz icin bir sorun cikaracagini zannetmiyorum.
Hedef pc'ye girdikten sonra da bir cok sey yapabilirsiniz.Programin Turkce destegi de oldugu icin yapabileceklerinizi burada uzun uzun anlatmadim.

Size son olarak programi nereden download edebileceginizi ve sikca sorulan iki soruyu ve cevabini verecegim:

Soru 1: Ben denilen herseyi yaptim fakat kurbana msn'den yollamak istedigimde msn otomatik olarak engelliyor.

Cevap:MSN artik guvenligi arttirmak icin .exe dosyalarinin transferine izin vermiyor..zip leyip ya da .rar layip gondermenizi tavsiye derim.

Soru 2:Kisinin ip adresini nasil ogrenecegim?

Cevap:Bunun icin bildigim iki yolu soyleyeyim.Birinci yol herkesin bildigi gibi dosya transferi sirasinda cmd'yi acip netstat- n komutunu yazmaktir.
İkinci yonteme gelince.Serveri olustururken bildiri ayarlari bolumune yazdigimiz mail adresine server icin olusturdugumuz sifre, o pc'ye dalacagimiz port ve hedef pc'nin ip adresi gelir.Buradan ip adresini ogrenebilirsiniz.Ama eger hedef pc ADSL kullaniyorsa(ki muhtemelen kullaniyordur.) o zaman sizin mailinize ip adresi 1.0.0.1 gibi bir sekilde gelecektir.Bu yuzden en iyi yol birinci yontem.

Bu arada her seyi tam olarak yaptiysaniz ve buna ragmen baglanamiyorsaniz o zaman hedef pc'nin internet baglantisinda bir takim sorunlar olabilir, ya da kisi serveri acacakken anti-virus yakalamis ve silmis olabilir ya da kisinin firewall u yani guvenlik duvari cok iyi olabilir.Bunlarla birlikte daha bir cok neden olabilir.Bu yuzden eger baglanamazsaniz "program ise yaramiyor" diye mesajlar atmayiniz.

Son olarak download linkini vermeye geldi.Bu programi programin official sitesinden download edebilirsiniz. http://www.prorat.net ya da http://www.prohack.net indirdiginiz zip dosyasinin sifresi "pro" dur.Zaten verdigim sitede de yazar.Eger site acilmazsa buraya yazin programi bir yere upload edip linkini vereyim.

ProRat anlatım

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» Resimli Anlatım
» site hacklemek videolu anlatım!
» programsız rar şifresi kırma resimli anlatım
» Kurt Angle ve Brock Lesnar Feud Anlatım
» Winrar İle Setup Dosyası Yapma resimli anlatım